Migration issues

Just what is says. Click and read on.

Moderator: Super Moderators

User avatar
Fan
Lady with a
Posts: 5270
Joined: 05-09-2011 02:18 PM
Contact:

Migration issues

Post by Fan » 05-09-2011 03:06 PM

We are experiencing a few hiccups due to the migration, searches are disabled for now.

If you receive errors please contact me @ webmaster@fantasticforum.com (edit: lol) and I will do my best to fix it all up.

For now, bear with me, this is a large forum with ancient software running it. We should be ok in the long run, but there is a learning curve.

User avatar
Fan
Lady with a
Posts: 5270
Joined: 05-09-2011 02:18 PM
Contact:

Post by Fan » 05-09-2011 04:51 PM

I see that PMs are also broken.

For those that are inquisitive, VB2 was written to support MYSQL4, while MYSQL5 is now standard.

I need to rewrite some JOIN queries in order to fix this stuff, I will be working on it. Hang in there.

User avatar
Dude111
An Awesome Dude
Posts: 2970
Joined: 02-16-2011 09:28 PM

Post by Dude111 » 05-09-2011 07:46 PM

Linnea has always had PMs disabled (Ever since i have been here anyway) so you shouldnt need to worry of that.. (Unless you do want to enable PMs that is)


Good luck my friend!

User avatar
Fan
Lady with a
Posts: 5270
Joined: 05-09-2011 02:18 PM
Contact:

Post by Fan » 05-09-2011 07:56 PM

Dude111 wrote: Linnea has always had PMs disabled (Ever since i have been here anyway) so you shouldnt need to worry of that.. (Unless you do want to enable PMs that is)


Good luck my friend!


Ah interesting, I must learn many things hehe.:D (smilies seem to be working..) will check permissions.

User avatar
Fan
Lady with a
Posts: 5270
Joined: 05-09-2011 02:18 PM
Contact:

Post by Fan » 05-09-2011 07:59 PM

It is possible some of you may experience caching issues. If you have trouble, one of the first things to try is to empty your cache (firefox howto :: ie howto) and clear your cookies. You will have to re-login, but it may clear things up.

User avatar
Dude111
An Awesome Dude
Posts: 2970
Joined: 02-16-2011 09:28 PM

Post by Dude111 » 05-09-2011 09:23 PM

Smilies are not working here,all i see is a box where it should be..... (Anything in the /ubb and /logos directory)
Last edited by Dude111 on 05-09-2011 09:27 PM, edited 1 time in total.

User avatar
Fan
Lady with a
Posts: 5270
Joined: 05-09-2011 02:18 PM
Contact:

Post by Fan » 05-09-2011 10:08 PM

In all the migration went swimmingly, considering the database for this forum is 1.3GB at present :eek:

User avatar
Fan
Lady with a
Posts: 5270
Joined: 05-09-2011 02:18 PM
Contact:

Post by Fan » 05-09-2011 11:03 PM

Right, now I see some smilies are broken. Will look into that tomorrow.

User avatar
Fan
Lady with a
Posts: 5270
Joined: 05-09-2011 02:18 PM
Contact:

Post by Fan » 05-10-2011 10:57 AM

Fan wrote: Right, now I see some smilies are broken. Will look into that tomorrow.


The smilies and some other images have been fixed, including Linnea's on the front page. If people see broken images, would you be so kind as to report them to me either in email or in this thread?

User avatar
Dude111
An Awesome Dude
Posts: 2970
Joined: 02-16-2011 09:28 PM

Post by Dude111 » 05-10-2011 12:35 PM

Thank you Fan,things look good my friend :)

Thank you for hosting the site,your a good friend!

User avatar
turtle101
Ship's Bartender
Posts: 3622
Joined: 07-08-2001 02:00 AM

Post by turtle101 » 05-10-2011 06:42 PM

it would be nice to have pm's but not in s hurry.
Due to current economic conditions the light at the end of the tunnel has been turned off.

User avatar
alfa119
Pirate
Posts: 400
Joined: 03-08-2003 03:00 AM

Post by alfa119 » 05-10-2011 06:46 PM

turtle101 wrote: it would be nice to have pm's but not in s hurry.


it would be nice to have those turned on... time to get things to a normal forum.

User avatar
alfa119
Pirate
Posts: 400
Joined: 03-08-2003 03:00 AM

Post by alfa119 » 05-10-2011 06:54 PM

having issues accessing the usercp

User avatar
Dude111
An Awesome Dude
Posts: 2970
Joined: 02-16-2011 09:28 PM

Post by Dude111 » 05-10-2011 07:24 PM

Ya there is a DB error on the userCP directory...

Im sure FAN will fix it soon :)

User avatar
Fan
Lady with a
Posts: 5270
Joined: 05-09-2011 02:18 PM
Contact:

Post by Fan » 05-11-2011 08:52 AM

The UserCP should be accessible again now.

Post Reply

Return to “Announcements/ FYI”